Tuesday, May 22, 2018
Perle
Historien
Showreel
Optageudstyr
Postproduktion
Undervisning
Udlejning
Kopiering
Kontakt
Login
Downloads
NYT - Perle har fået HD
Perle
Vi har arbejdet professionelt med TV-produktion siden ´93, freelance for: TV2, DR, Regionalstationerne, Koncern TV-produktion, Sand TV, Freeport m.fl. Vores fotograf har over 15 års erfaring som nyhedsfotograf samt redigeringstekniker, og er derfor vant til den pressede situation. Tilsvarende har vores hustekniker indgående erfaring inden for lydredigering, programmering og grafik. Han har et årelangt kendskab til de software og hardware løsninger, der er påkrævet i TV-produktion, igennem hans parallelle supportarbejde på en større TV-produktionsenhed i Århus.

Perle Produktion råder over broadcastudstyr til at løse den mest krævende reportageoptagelse. Med Sonys Sony PDW-330 kamera sikres en fremragende billedkvalitet i HD opløsning. Kameraet er bestykket med en professionel vidvinkeloptik, som fanger aktion i små rum, tæt optagelse m.m. "Easyrig" kransystem sikrer jævne optagelser og giver fotografen overskud til flere timers optagelse i træk.

Perle Produktions lydsæt rummer 3 trådløse mikrofonsæt til usynlig montering på journalist, interviewede, evt. håndholdt mikrofon for fuld bevægelsesfrihed.

Lys er essentielt for det flotte billede.
Perle Produktion bruger Dedolights og Arri lamper til kontrollerede optagelser, mens kameramonteret sungun anvendes til situationen ude af kontrol.

Perle Produktion - et godt bud på en solid samarbejdspartner.
Kontakt

Perle Produktion I/S
Junovej 26
DK-8270 Højbjerg
(+45) 26 99 72 07
(+45) 27 52 75 55
info @ perleproduktion.dk
CVR-nr. 28 45 02 81
Showreel (Klik på TV)
klik her for at gå til showreel